Studiebolig Aalborg

Aalborg er en af de førende studiebyer, specielt hvis du kommer fra Jylland. Byen har lidt af det hele, hvor du både oplever, hvordan bylivet føles, men alligevel ikke er ret meget længere fra diverse have og skove, til at det er muligt at tage en smuttur derud. Derfor er det ikke så mærkeligt, at nye, unge studerende vælger en studiebolig i Aalborg.

En studiebolig i Aalborg er heldigvis også noget, man sagtens kan betale sig fra. Du kan nemlig få toværelseslejligheder til helt ned på omkring de 3-4.000, hvilket altså er en pris, hvor selv de studerende kan være med. SU´en dækker for det meste den husleje, du møder, og så er der måske endda plads til, at du kan være så heldig at have en bil samtidig. Det gør også, at du kan tage på lidt flere ture, fx til Cold Hawaii, som kun ligger en halvanden time væk i bil.

Hvis det er første gang, du skal flytte, og du gerne vil have din firbenede bedsteven med, så er der i nogle tilfælde faktisk mulighed for det. Vi har lavet en guide, som kan gøre dig lidt klogere på dette, og som du kan finde lige her.

Du kan også se vores store udvalg af alle typer boliger i Aalborg her.

Aalborg er en oplagt studieby. Det er en af de studiebyer, hvor det er nemmere at finde en studiebolig til leje. Det er sagt med forbehold, for når jagten sætter ind, er der kamp om studieboligerne. På BoligZonen finder du et bredt udvalg af studiebolig i Aalborg. Ud fra søgefunktionen kan du filtrere din søgning, så det kun gælder de boliger, der er relevante for dig. Du kan søge ud fra budget, område, eller hvis du har andre kriterier. Det hjælper dig til hurtigere at finde frem til din kommende lejebolig i Aalborg

Hvis du gerne vil være den første, der hører, når nye studieboliger i Aalborg bliver slået op, skal du tilmelde dig BoligMatcher. Du vil modtage en mail, når der kommer en ny studiebolig. På den måde kan du hurtigt skrive til udlejer og sikre dig din kommende bolig. 

Hvor skal du bo i Aalborg som studerende?

Hvor skal du bo i Aalborg? Der er mange fine områder i Aalborg, og i virkeligheden kommer svaret an på, hvad du ønsker dig af dit kommende boligområde. 

Aalborg centrum er fuld af liv. Om natten kan du gå i byen i den berygtede Jomfru Ane Gade, og om dagen er du tæt på gågaden og det charmerende centrum af Aalborg. Aalborg er en gammel by med hyggelige bindingsværkshuse, og den ligger godt placeret ved vandet. I centrum har du alt, hvad du skal bruge – med undtagelse af universitetet. Aalborg universitet ligger omtrent 6 km fra centrum. Det er ikke mere end en bustur eller cykeltur væk, men hvis du gerne vil være tæt på studie, skal du i stedet for finde en studiebolig i Aalborg øst. Her er du tæt på dine medstuderende, på studiet, og du kan altid nemt tage til byen, når du ønsker det. 

Et sted med billige studieboliger i Aalborg er Nørresundby. Det ligger stadig tæt på centrum, og du finder mange studieboliger tæt ved vandet. Nørresundby ligger på den anden side af Limfjordsbroen. Her finder du mange lejligheder til rimelig priser. 

Det kommer derfor an på, hvad du gerne vil have ud af din studietid, og hvor det er vigtigt for dig at bo. Som regel er det dyrere at bo i centrum, men du finder også studieboliger her, der er til at betale. Aalborg er ikke så stor, så du kommer nemt fra den ene ende til den anden. 

Hvad gør Aalborg til en god studieby?

Aalborg er et fedt sted at studere, og det er der mange grunde til. Der er et særligt miljø, og du får en stor by samtidig med landsbystemning. Folk er nede på jorden, og du vil opleve, at Aalborg kan rumme alle typer. Der er ikke noget storbysnobberi over byen. Du får rig mulighed for at tage til karneval, i byen i Jomfru Ane Gade eller tage på weekendtur til vandet. Aalborg er en overskuelig by at komme til som studerende, og Aalborg studiebolig er ikke så dyrt. Uanset om du er fra oplandet eller ej, vil du helt sikkert få en god studietid her.